Sunday, September 7, 2008

Leidi kruu

Eelmise nädala kõrghetkeks sai minu jaoks kaks sündmust.

Algul olin meie tänava tuk-tuki ja mootorratta juhtide jaoks teacher. Sellest nädalast aga "Leidi Kruu", mis tähendab khmeeri-inglise segakeeli siis leedi õpetaja. Ja kui Aire Aafrikas unistab, et temast sisi saab, siis ma olin ka väga sillas, kui kuulsin, et ma ei olen enam lihtsalt barangist õpetaja vaid kruu.

Siin ka väike tõestus sellele ....


Teiseks, sai üks aeglasemaid õpilasi arvutis ilmselt motivatsioonilaksu, sest harjutasime failide ja folderite copimist koos temaga oma 5-6 korda järjest. Igakord kui hakkasin püsti tõusma, siis ütles sadöm, mis tähendab khmeeri keeli "jälle või uuesti" ning nii ma juhendasin uuesti ning tunni lõpus oli ta valmis trükkinud üllatuse. Wordi fail, mis esiteks kaduma läks, kuid mis arvutisügavustest taas üles leiti- ütles khmeeri ja inglise keeles aitäh õpetaja.
Tundub justkui, et natuke missioonist on juba täidetud!

4 comments:

Špela said...

I am really sorry that I dont understand anything:( So how is the project going on?I have less then a week before leaving well known things in my country.:)

Triin said...
This comment has been removed by the author.
Triin said...

Provva Pymmist on saanud kruu!

Kristiina said...

Provva kruu kahtlemata! Sinu Eesti sõbrad ei kahtle hetkeksi Sinu professionaalsuses. Pealegi, Sa ju tead, et lapsesuu ei valeta! Jehhuuuu, mis saab olla siiram ja armsam kui see lugu?! Sa juba muutsid maailma! Musutades ja kallistades.