Monday, August 25, 2008

Meistermagaja meistrivõistlused

Nüüd kuis Peking oma rüpest sportlasi koju saadab võime järgmised võistlused välja kuulutada siinmail-meistermagamises.

Nimelt, meie külalistemaja valvur on padu-khmeer ja siiani pole õnnestunud peale kehakeele temaga jutule saada ning muidugi ka seetõttu, et ta pea alati magab.

Esimene ja kõige tavalisem võimalus on see, et ta magab külalistemaja fuajee puidust pingil. Järgmine mõnus koht tukastuseks on trepinurk, selg mõnusalt vastu päiksesooja posti. Kolmas ülilevinud poos on välivoodi moskiitovõrguga, mille ta öösiti värava ette seab, et hilisemaid saabujaid väravast sisse lasta. Ainus mure on, et uni on magus ja minu õrn hääleke äratas ühel öödest üles küll kõrvalt maja rahva, aga mitte valvurimehe. Kuna ta on nii üliarmas inimene oma olemuselt siis naljalt ei julge ka hullu lamenti lüüa. Mul õnnestus tol ööl siiski oma voodi magada tänu purjus jaapanlasele, kes korra möiratas ja juba valvurionu virguski. Välivoodi asemel on aegajalt mõnus magada veoauto kastis või siis mõne hoovi pargitud auto kapotil. Ning eile olime meeldivalt erutet kui leidsime ta magavat kaksiratsi mootorratta pealt- käed /jalad rippu nagu laiskloomal. Ausalt öelda on see saanud kojusaabumise mõnusaks osaks, leida teda miskist asendist eksole!

Ja tööinimese elu on siinmail raske (uumor), sest tuk-tuki juht ikka tõmbab oma tõlda lõunapausil üles väikse kiige, kus mõnusalt nurruda eksole.

Nii ja millal eestimail elu mõnude osas samamõistvale seisukohale jõutasse???

5 comments:

Kristiina said...

Eksole Kerstike. Mis siis küll saab kui meie siinmail hakkame nõupidamiste ja koosolekute vahel tudumist harrastama?! :)
Kerstike, eile ei kuulnudki su häält :( ma ei saanud kuidagi klappe pähe - Eesti riik vajas mind :). Uuele katsele nädala pärast. Seniks ikke põnevaid elamusi, mida meile jututada. Musi-kalli!

Tigran said...

Hi Kersti, I havent started learning estonian yet, but who knows.

May I ask you to send the mid-report to me as well?:)

Looking forward at least to the pics so far:)

Take care of yourself and your tandem partner:)

Tiger

Kristiina said...

No ma kohe ei tea, kas uskuda või mitte aga eile saabus seitsme maa ja mere tagant postkaart!!!! Nii nunnu, pai-pai!

Maret said...

tegelt pidigi olema inimorganismile ebaloomulik olema 16 tundi üleval passida. mina hääletaks igalõunase magamise poolt vabalt :) kallid sulle sinna kaugele maale!

Triin said...

no ma mõtlen ka, et üsna tore võiks ju olla võrkkiiges iluleda ja kortsuvastast und nautida?!:)